Capelle aan den IJssel

Informatieavond 16 maart 2020: Ontwikkelingen Fascinatio

= = UPDATE = = De gemeente Capelle aan den IJssel volgt de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van het Coronavirus, en heeft besloten de informatieavond van maandag 16 maart in het gemeentehuis tot nader order uit te stellen.

- - - - 

Op 16 december van het vorige jaar hebben wij een informatieavond georganiseerd waarbij zes ontwikkelaars hun plannen hebben gepresenteerd voor de buitenste ring van de wijk.

Mede namens het college, gemeenteraad en wijkbestuur nemen nu graag het initiatief om een tweede informatieavond te organiseren, namelijk op:

**16 maart 2020 van 20.00 - 22.00 uur
**Locatie: het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel

Graag nodigen wij u uit om u meer te vertellen over een aantal onderwerpen die leven in de wijk en wel; de mogelijkheden van sedumdaken; de algemene werkwijze van het Q-team; mobiliteit in de wijk. Op deze avond worden presentaties gehouden door deskundigen van onze gemeente van Stadsontwikkeling en Stadsbeheer.

Ook hebben wij ervaringsdeskundigen bereid gevonden u meer te vertellen over de subsidieregelingen die er zijn voor de sedumdaken, maar ook uw vragen kunnen beantwoorden over de meer praktische zaken over deze duurzame en milieuvriendelijke vorm van een groen dak.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectondersteuner Michèle Schumann via het e-mailadres m.schumann@capelleaandenijssel.nl.

Wij zien u graag op 16 maart op ons gemeentehuis. Aanmelden is niet nodig.