Capelle aan den IJssel

Bijeenkomst over plannen fietsroute Algerabrug - Toepad

De gemeente Capelle aan den IJssel gaat de fietsroute langs de dijk tussen de Algerabrug en het Toepad verbeteren. Op dinsdagavond 28 november laten we de plannen aan u zien tijdens een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis.

Waarom verbeteren we deze fietsroute?

We willen Capellenaren aanmoedigen om vaker de fiets te pakken. Zo blijft de stad goed bereikbaar en is het een fijne plek om te wonen. Daarnaast is fietsen gezond. De fietsroute langs de dijk tussen de Algerabrug en het Toepad gaan we verbeteren, zodat het hier fijner fietsen is. We gaan het fietspad verbreden, een voetpad aanleggen en kruisingen met wegen veiliger maken. Het gaat hierbij onder andere om de kruising met de Aert van Nesstraat en de Poolvosweg.

Over de bijeenkomst

Op dinsdag 28 november is er een bijeenkomst voor alle Capellenaren in het gemeentehuis. Wij willen u op deze avond de definitieve plannen van de fietsroute laten zien. U bent vanaf 19.30 uur welkom. De bijeenkomst begint om 19.45 met een kort gezamenlijk deel. Daarna kunt u tot 21.15 uur de tekeningen uit de plannen bekijken. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen over de plannen.

Meer informatie over de fietsroute Algera - Toepad staat op capellebouwtaandestad.nl/project/fietsroute-langs-de-dijk.