Capelle aan den IJssel

Denk mee over de fietsroute Algerabrug - Toepad

We onderzoeken verbeterpunten op de fietsroute Algerabrug - Toepad in Capelle aan den IJssel. Denk ook mee!

Langs de dijk tussen de Algerabrug en het Toepad wordt veel gefietst. Gemeente Capelle aan den IJssel onderzoekt samen met verschillende partijen de mogelijkheden om deze fietsroute te verbeteren. De route is onderdeel van de verbinding tussen Krimpenerwaard en Rotterdam en speelt een belangrijke rol in de bereikbaarheid van onze regio. We werken daarom samen met de provincie Zuid-Holland, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en onze buurgemeenten om de fietsroute veiliger, comfortabeler en herkenbaarder maken.

Onderzoek op maandag 15 mei

Op maandag 15 mei doet I&O Research onderzoek naar verbeterpunten op de fietsroute langs de dijk in Capelle aan den IJssel. U kunt dan medewerkers van I&O Research tegenkomen op de route tussen de Algerabrug en het Toepad. Zij kunnen u uitnodigen om een vragenlijst in te vullen. Het is belangrijk dat u meedoet aan het onderzoek. Er ontstaat dan een goed beeld van de belangrijkste verbeterpunten op de fietsroute. 

Vul de online vragenlijst in

U kunt de vragenlijst ook invullen via www.goudappel.nl/nl/fietsroute2. Meedoen kan tot 28 mei. 

Alvast bedankt voor uw medewerking. Meer informatie over de fietsroute Algera - Toepad staat op de speciale projectpagina.