Capelle aan den IJssel

Werkzaamheden Rivierweg zuid en Reigerlaan

Van 30 maart tot en met 10 april vervangen we de klinkers door asfalt op het zuidelijke deel van de Rivierweg en de Reigerlaan. Daarnaast brengen we twee verkeersplateaus aan. Dit is tegenover de Jumbo.

U heeft gemerkt dat wij werken aan een mooier centrum. Enige tijd geleden zijn het zuidelijk deel van de Rivierweg en het deel van de Reigerlaan tegenover de Jumbo opgehoogd en opnieuw bestraat. De klinkers blijven niet op hun plek liggen en er wordt op dit deel van de weg te hard gereden.

Wat gaan we doen? 

Het asfalt wordt voorzien van een afdruk van klinkers zodat het lijkt of er klinkers liggen en de uitstraling gelijk is aan de omliggende wegen in het centrum van Capelle aan den IJssel.

Daarnaast is uit metingen naar voren gekomen dat het verkeer op de Rivierweg zuid te hard rijdt. Om het verkeer af te remmen brengen we twee verkeersplateaus aan. 

Wat merkt u ervan?

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet over een gedeelte van de Rivierweg en van de Reigerlaan rijden. We plaatsen omleidingsborden voor alternatieve routes. De werkzaamheden aan de Reigerlaan voeren we in fases uit. Daardoor garanderen we dat de parkeerplaats voor de Jumbo tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar is vanaf de Reigerlaan.