Capelle aan den IJssel

Uitbreiding Jumbo

Binnenkort starten de werkzaamheden aan de Reigerlaan-zijde van winkelcentrum de Koperwiek. Op de voormalige locatie van o.a. de Robool en Big Bazar wordt een grote winkelunit voor o.a. een nieuwe Jumbo gerealiseerd.

Naast een grotere, nieuwere Jumbo wordt ook ruimte gecreëerd voor een vers straat. In deze straat krijgen o.a. Kip ik heb je en Ekoplaza een plekje. De huidige entree van de Jumbo, waar de winkelwagens te vinden zijn, wordt afgesloten. De andere entree aan deze zijde blijft behouden. Op de hoek van de gevel aan de Rivierweg wordt een bijzonder en kenmerkend hoek element aangebracht. Ook wordt dit deel van de Rivierweg opnieuw ingericht om een laad en los zone voor de nieuwe Jumbo te realiseren. Daarmee wordt ook de "slinger" weggehaald, en het zebrapad keert op verzoek van vele Capellenaren terug op zijn oude plek.

Op dinsdag 18 januari zijn ondernemers en omwonenden over deze plannen geïnformeerd. Het verslag van deze bijeenkomst wordt op korte termijn op deze website geplaatst.