Capelle aan den IJssel

Fascinatio kavel NK4 Steingoed B.V.

Fellowz - Fascinatio

De wijk Fascinatio is de jongste wijk van Capelle aan den IJssel en bestaat sinds 2001. Op één van de lege kavels in het noorden van de wijk, bij de gemeente bekend als kavel 'NK4', is reeds begonnen met de bouw van appartementencomplex 'fellows'.

Appartementen

Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd. De verkoop van de appartementen is inmiddels gestart:
https://www.woneninfellowz.nl/

Achtergrondgegevens

 Steingoed heeft samen met BPI vastgoed een voorstel met woningbouw voor deze locatie ingediend. Het plan bestaat uit een appartementencomplet met 20 (koop-) woningen.

Proces tot realisatie 

Op woensdagavond 27 januari 2021 heeft een digitale informatiebijeenkomst plaats gevonden. Tijdens de bijeenkomst heeft Steingoed Projectontwikkeling B.V. en vastgoedontwikkelingsbedrijf BPI Vastgoed B.V. de bouwplannen toegelicht voor de kavels NK4 en NK9. De presentatie van de informatieavond kunt u downloaden onderaan deze webpagina. De vragen van die avond zijn verzameld en beantwoord in een nota van beantwoording die onderaan deze pagina te downloaden is.

Om de realisatie van het gebouw ruimtelijk juridisch mogelijk te maken is op 14 juni 2021 bestemmingsplan 'Quadrantum Fascinatio' vastgesteld. Aangezien niemand in beroep ging tegen dit plan is het plan nu onherroepelijk. De omgevingsvergunning voor bouwen is op 22 april 2022 verleend, begin 2023 is de ontwikkelaar gestart met bouwen. Verwachte oplevering is aan het eind van het 3e kwartaal 2024.

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten