Capelle aan den IJssel

Je hebt een account nodig

Oeps, om een initiatief toe te voegen, moet je ingelogd zijn! Klik rechtsboven de pagina op de knop 'inloggen' of als je nog geen account hebt op 'meld je aan'. Dan is het zo gebeurd!

Waarom een account op Wijwillendit?

Op Wijwillendit zetten alle initiatiefnemers (gemeente, bewoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers) hun ideeën letterlijk op de kaart. En kunnen ze anderen uitnodigen om samen te werken. Op elk moment kun je zien welke ontwikkelingen er in je omgeving spelen. En kun je daarover in gesprek. Met de initiatiefnemer en andere geïnteresseerden. Op een moment en plek die jou goed uitkomen. Ideaal! Heb je zelf een idee om aan jouw stad of buurt te bouwen? Dan kun je met een persoonlijk account jouw initiatief delen op Wijwillendit. Vervolgens vraag je andere mensen wat ze ervan vinden!

Op deze manier komen succesvolle initiatieven tot stand en ziet iedereen in één oogopslag wat er leeft in de omgeving. Waar wacht je nog op? Meld je aan.

De voordelen van Wijwillendit

  • Op Wijwillendit kan iedereen zijn/haar mening geven, vragen stellen, informatie uitwisselen en reageren op berichten van andere bezoekers en initiatiefnemers.
  • Initiatieven en ideeën worden per gebied aangegeven. Je kunt dus gemakkelijk zien wat er in jouw persoonlijke omgeving speelt.
  • Jouw ideeën krijgen een podium op Wijwillendit en binnen de kortste keren weet je wat de omgeving ervan vindt en wie er met je mee wilt bouwen.
inloggen meld je aan