Capelle bouwt aan de stad

Denk jij mee over het centrum van Capelle?

Door: Gemeente Capelle aan den IJssel

Wat vind jij belangrijk voor het centrumgebied van Capelle? Waar zie jij graag nieuwe woningen, voorzieningen of verbeteringen in de openbare ruimte? En hoe zorgen we met elkaar voor een gezonde woon- en leefomgeving? Jij kan met ons meedenken tijdens een aantal werksessies.

Vanuit de gemeente zijn wij bezig met het opstellen van een nieuwe gebiedsvisie voor Centraal Capelle. Dit is het gebied tussen de Abram van Rijckevorselweg, de Hollandsche IJssel, de Slotlaan en de Couwenhoekseweg. De visie uit 2016 is verouderd en de afgelopen jaren is er veel veranderd. De vernieuwde gebiedsvisie geeft ruimte voor nieuwe ideeën en projecten en wijst plekken aan voor nieuwe woningen, voorzieningen en (groene) openbare ruimte. Al deze nieuwe ideeën benaderen we vanuit het thema gezondheid. We nodigen je graag uit om hierover met ons mee te denken.

Gebiedsvisie Centraal Capelle

Een gezonde woon- en leefomgeving zorgt voor een betere gezondheid. In het centrumgebied van Capelle willen we dit verbeteren en daarom maken wij een nieuwe visie. Een schone en prettige omgeving die ook gezonde keuzes stimuleert, zorgt ervoor dat je je gezonder voelt en bent. Wat vind jij belangrijk voor dit gebied? En wat heb jij nodig om jouw gezondheid te verbeteren?

Doe mee!

Je bent van harte welkom om met ons mee te denken tijdens de volgende sessies:

  • Werksessie 1: dinsdag 24 september van 19.00  uur tot 21.00 uur
  • Werksessie 2: woensdag 23 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Werksessie 3: woensdag 27 november van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Afsluitende sessie: donderdag 16 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur

Alle sessies vinden plaats in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Aanmelden

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar doemee@capelleaandenijssel.nl. U ontvangt een bevestiging en aanvullende informatie over het programma.

Meer informatie

Lees meer op de projectpagina

Gebiedsvisies

Gebiedsvisie Centraal Capelle

Door: Gemeente Capelle aan den IJssel