Capelle aan den IJssel

Florabuurt: Openbare Ruimte

Onderdeel van de Gebiedsvisie Florabuurt

De buitenruimte in de Florabuurt wordt aangepakt!

De gemeente gaat de openbare buitenruimte in de Florabuurt opknappen. De grasveldjes tussen de portiekflats worden in overleg met de bewoners mooier gemaakt. Langs de Dotterlei komen nieuwe speelplekken en meer groen. Fiets- en wandelroutes in de buurt worden verbeterd en veiliger gemaakt.

Werkgroep Openbare Ruimte

November 2023 is de werkgroep Openbare Ruimte opgestart. Deze werkgroep bestaat uit verschillende bewoners uit en rond de Florabuurt en de gemeente. Bewoners kunnen in deze werkgroep meedenken over de herinrichting van de Dotterlei, de inrichting van de groene hoven, de tijdelijke positie van het huidige basketbalveld en voetbalveld én het toekomstig buurtpark.

Vind u het leuk om mee te denken over de buitenruimte in de Florabuurt? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten bij de werkgroep. Dit kan door een bericht te sturen naar i.van.ginkel@capelleaandenijssel.nl of door langs te komen in het informatiepunt Florabuurt.

Onderaan de projectpagina kunt u de verslagen van de werkgroep downloaden. Ook zijn hier diverse presentatiepanelen met ideeën en informatie te vinden.

Gebiedsvisie Florabuurt

Voor een aantal andere ontwikkelingen in de Florabuurt zijn ook plannen gemaakt. Deze plannen staan in de Gebiedsvisie Florabuurt.

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten