Capelle aan den IJssel

Informatiebijeenkomst Stadsplein/Koperwiek 6 juli 2022

Op woensdag avond 6 juli 2022 heeft er een druk bezochte informatiebijeenkomst plaatsgevonden in het Gemeentehuis. Voor deze avond waren zowel de winkeliers van De Koperwiek als direct omwonende genodigd om geïnformeerd te worden over de ontwikkelingen van de Koperwiek en de stand van zaken van het Stadsplein.

Sinds 2017 is Wereldhave in samenwerking met de gemeente bezig met vernieuwing van De Koperwiek. Na de zomer van 2022 zal er een nieuwe fase gestart worden waarin een nieuw gedeelte van 2.500 m2 aan de zijde van het Stadsplein zal worden toegevoegd. Het grootste gedeelte van dit nieuwe stuk Koperwiek zal gevuld worden met zowel dag- als avondhoreca. Restaurants en cafés zullen hun deuren openen met elk hun eigen terras aan zowel de buiten- als binnenzijde van De Koperwiek. Om het Full Service Center nóg completer te maken, zal het nieuwe gedeelte ook aangevuld worden met ander aanbod. 

Op de website www.capellebouwtaandestad.nl/stadsplein kunt u de gegeven presentaties van Wereldhave en de gemeente donwloaden. Toch nog vragen? Deze kunt u ook hier achterlaten!