Capelle aan den IJssel

Nieuw voorlopig ontwerp van het Stadsplein

Afgelopen donderdag 24 maart was het de ‘Dag van het Stadsplein’. Wethouder Maarten Struijvenberg opende de dag door een grote maquette van het voorlopig ontwerp van het Stadsplein te onthullen. Verder zijn er op de weekmarkt, met de marktcommissie en in 4 sessies met bewoners en ondernemers uitgebreide gesprekken gevoerd over het nieuwe voorlopig ontwerp van het Stadsplein.

Het nieuwe voorlopige ontwerp heeft ontzettend veel positieve reacties te weeg gebracht. Ook zijn er enkele aandachtspunten naar voren gekomen waar de ontwerpers nog opnieuw naar gaan kijken. Zo komen we samen tot het beste ontwerp, wat past bij de verschillende wensen die er liggen. Het is belangrijk dat elke Capellenaar zich thuis voelt op het Stadsplein!

De maquette is vanaf nu dagelijks (tijdens openingstijden) te bezichtigen op het Publieksplein in het gemeentehuis. U bent van harte welkom om te komen kijken. Ook kunt u op de website www.capellebouwtaandestad.nl/stadsplein een uitgebreide toelichting op het voorlopig ontwerp lezen, een informatiebrief met visualisaties downloaden en uw reactie achterlaten.