Capelle aan den IJssel

Uw stem telt! Kom langs!

Het Stadsplein wordt de ‘Huiskamer van Capelle’. Zodat elke Capellenaar het #mijnstadsplein kan noemen. De komende tijd gaan we op verschillende manieren met de stad in gesprek over het ontwerp. Zodat u een stem heeft in het hele proces. Hieronder zetten we de mogelijkheden om uw reactie te geven en/of vragen te stellen op een rij:

Donderdag 31 maart – 11.30 uur – 14.00 uur: Diverse ambtenaren staan met grote visuele impressies op de weekmarkt. U vindt ons onder metrobaan vlak bij de IJssalon.

Dagelijks – 09.00 uur – 17.00 uur: Op het Publieksplein in het gemeentehuis kunt u de maquette van het ontwerp bezoeken en eventueel een reactie achterlaten.

Online: Op www.capellebouwtaandestad.nl/stadsplein vindt u de visuele impressies, een informatiebrief en de presentatie van het voorlopige ontwerp. Ook hier kunt u een reactie achterlaten.

Bijeenkomsten: de gemeente is bezig met het organiseren van bijeenkomsten om met elkaar de invulling van het stadsplein op diverse details te gaan doen. De kleur van de stenen, de keuze voor de bomen, de definitieve vorm van het straatmeubilair. Hierover gaan we graag met alle betrokkenen in gesprek. Deze bijeenkomsten zullen tussen mei en juli 2022 plaatsvinden.

Foto: Jan van der Arend