Capelle bouwt aan de stad

Werkzaamheden riolering Stadsplein

Door: Gemeente Capelle aan den IJssel

Kortgeleden is gebleken dat de riolering onder het Stadsplein, aan de kant van winkelcentrum de Koperwiek, niet in orde is. Het riool is verstopt met cement en beton en is verzakt. Om problemen met afwatering en het riool te voorkomen, moeten we dit snel herstellen. De werkzaamheden zijn gestart op maandag 24 juni 2024. De verwachting is dat de werkzaamheden klaar zijn op vrijdag 12 juli 2024.

Wat gaan we doen?
Een deel van de riolering aan de voorkant van de Koperwiek (tussen de Rivierweg en entree Koperwiek/RET) wordt vervangen.

Wat betekent dit voor u?
De werkzaamheden geven helaas overlast. Dat vinden we heel vervelend. De entree van het winkelcentrum en de ingang van het RET-metrostation blijft bereikbaar voor bewoners, bezoekers en ondernemers. Daarvoor leggen we loopplanken neer.

Hoe lang gaan de werkzaamheden duren?
De werkzaamheden zijn gestart op maandag 24 juni 2024. De verwachting is dat de werkzaamheden op vrijdag 12 juli 2024 klaar zijn.

Vragen?
Heeft u vragen over de rioleringswerkzaamheden? Neem dan contact op met toezichthouder Corstiaan de Groot via c.de.groot@capelleaandenijssel.nl

Overige werkzaamheden Stadsplein 
Zoals we eerder hebben laten weten, liggen de overige werkzaamheden aan het Stadsplein stil. Wanneer wij meer weten over de herstart van de herinrichting van het Stadsplein, informeren wij u hierover.

Lees meer over het Stadsplein op de projectpagina

Capelle bouwt aan de stad

Herinrichten Stadsplein

Door: Gemeente Capelle aan den IJssel