Capelle aan den IJssel

Karekietstraat

Wij investeren in uw wijk

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte Karekietstraat

Wat gaan we doen?

De buitenruimte rondom de portiekflats van Havensteder wordt aangepakt!

De gemeente en Havensteder hebben afspraken gemaakt over verbeteringen van de woningen en de buitenruimte op diverse locaties in de gemeente. Havensteder richt zich op het opknappen van diverse huurwoningen, hiernaast investeert de gemeente in het openbaar gebied.

De gemeente gaat de openbare ruimte tussen de Karekietstraat en de Reigerlaan aanpakken. Het gaat om de openbare ruimte tussen de flats en de laagbouw woningen. Deze ruimte was in eigendom van Havensteder, maar is nu van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Hoe informeren we u?

Voordat we aan de slag gaan vragen we u om mee te denken over de verbeterpunten.

Tijdens de inloopavond op 13 december 2023 is de bestaande situatie getoond aan de hand van plattegronden en foto’s. Daarnaast hebben we mogelijke ideeën laten zien. De gemeente heeft deze avond diverse ideeën, tips en ook zorgen opgehaald.

De presentatiepanelen die zijn getoond tijdens de inloopbijeenkomst en het verslag van deze avond zijn onder aan de pagina te downloaden.

Met de opgehaalde wensen en ideeën en de voorwaarden welke de gemeente stelt wordt een ontwerp gemaakt. We verwachten in mei 2024 bij u terug te komen met dit ontwerp.

Planning

Inventarisatie wensen Uitwerking ontwerp door gemeente Ontwerp terugkoppelen aan bewoners Ontwerp definitief maken

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten