Capelle aan den IJssel

Openbare ruimte Hoeken

Kwaliteitsimpuls Purmerhoek en Schermerhoek

De buitenruimte rondom de Purmerhoek en Schermerhoek wordt aangepakt!

De gemeente en Havensteder hebben afspraken gemaakt over verbeteringen van de woningen en de buitenruimte op diverse locaties in de gemeente. Havensteder richt zich op het opknappen van diverse huurwoningen, hiernaast investeert de gemeente in het openbaar gebied.

Purmerhoek en Schermerhoek

De gemeente gaat de openbare ruimte achter de Purmerhoek en Schermerhoek aanpakken. Het gaat om de openbare ruimte tussen de flats en de Noorderbreedte. Deze ruimte was in eigendom van Havensteder, maar is nu van de gemeente Capelle aan den IJssel

Voordat we aan de slag zijn gegaan hebben we u gevraagd om mee te denken over de verbeterpunten.

Tijdens de inloopavond op 7 december is de bestaande situatie getoond middels plattegronden en foto’s. Daarnaast zijn mogelijke ideeën laten zien. De gemeente heeft deze avond diverse ideeën, tips en ook zorgen opgehaald.

De presentatiepanelen welke zijn getoond tijdens de inloopbijeenkomst en het verslag van deze avond zijn onder aan de pagina te downloaden.

Vervolg

Met de opgehaalde wensen en ideeën en de voorwaarden welke de gemeente stelt wordt een ontwerp gemaakt. We verwachten in maart 2024 bij u terug te komen met dit ontwerp.

Planning

Inventarisatie wensen Uitwerking ontwerp door gemeente Ontwerp terugkoppelen aan bewoners Ontwerp definitief maken

Downloads

Meer weten over dit project?
  • Gemeente Capelle aan den IJssel

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten