Capelle aan den IJssel

Reigerlaan-Lepelaarsingel

Wij investeren in uw wijk

De gemeente Capelle aan den IJssel pakt vanaf mei 2025 de openbare ruimte aan in de Reigerlaan-Lepelaarsingel.

Welke werkzaamheden voeren we uit?

We knappen de openbare ruimte op bij de flats en laagbouwwoningen tussen Reigerlaan en Lepelaarsingel. De speelruimte en het groen (bomen en planten).

Woningcorporatie Havensteder heeft deze grond verkocht aan de gemeente Capelle aan den IJssel. We starten met het voorbereidende werk, zoals het maken van een voorstel voor de inrichting. 

Hoe informeren we u?

Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden. De komende maanden informeren we u via brieven over de laatste stand van zaken. Ook nodigen we u uit voor één of meerdere bijeenkomsten. Alle informatie plaatsen we op deze projectenpagina.

Op donderdag 11 april 2024 heeft een bewonersavond plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben wij uw ideeën voor het verbeteren van de buurt opgehaald. Alle ontvangen ideeën hebben we zoveel mogelijk verwerkt in een eerste ontwerp. Dit noemen we een voorlopig inrichtingsplan (vip). Graag presenteren wij u dit plan op donderdag 30 mei a.s., locatie gemeentewerf (Groenedijk 10, vergaderruimte 2, 1e etage). Deze avond is er vrije inloop tussen 19.00 en 21.00 uur.

Planning

Inventarisatie wensen Uitwerking ontwerp door gemeente Ontwerp terugkoppelen aan bewoners Ontwerp definitief maken

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten