Capelle aan den IJssel

Nancy Rahman, beheerder speelplaatsen, stelt zich voor...

Ik ben Nancy Rahman en ik ben als beheerder speelplaatsen werkzaam bij de afdeling Stadsbeheer in de gemeente Capelle aan den IJssel. Voor het beheer- en actieplan van het Schollebos ga ik mij bezighouden met de voorzieningen voor kinderen, jongeren en mindervaliden, de voorzieningen voor iedereen en de voorzieningen voor honden.

Bij de voorzieningen voor kinderen, jongeren en mindervaliden richt ik mij op, zoals overeengekomen in de visie, op het verbeteren, vergroten en verplaatsen van het aantal speelvoorzieningen en het vergroten van het speelplezier. Daarnaast willen we ook meer voorzieningen die toegankelijk zijn voor mindervaliden. Verder richt ik mij ook op het uitbreiden van de watervallei en het aanleggen van stuitergras, dit zijn grondtrampolines. Ik hoop dat ik hierin op kan trekken met kinderen, jongeren, de jeugdraad en het kindercollege. Zij zijn tenslotte de eindgebruikers.

Bij het project ‘voorzieningen voor iedereen’ gaan we onder ander vuurvaste barbecue plaatsen creëren en nadenken over het jaarrond beheer en onderhoud van de toiletvoorziening die dit jaar al in het Schollebos geplaatst is. Tenslotte wil ik in het project ‘voorzieningen voor honden’ samen met hondenbezitters, Capels Hondenplatform en Stichting Natuurvrienden Capelle aan den IJssel kijken naar de mogelijkheden voor één gebied en route waar honden los mogen lopen. In de rest van het Schollebos moeten de honden dan aangelijnd zijn, zodat wandelaars, hardlopers, ruiters en andere gebruikers van het stadsdeelpark prettig en ontspannen kunnen rondlopen.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!