Capelle aan den IJssel

Terugkoppelavond 1 juli 2021 hoek Capelseweg-Bermweg

Zoals belooft op 15 juni heeft Mahler Vastgoed Ontwikkeling donderdag 1 juli 2021 wederom een interactieve online avond georganiseerd over het project hoek Capelseweg-Bermweg. Het doel was terugkoppeling van de doorvertaling van de door de deelnemers gemaakte inrichtingskeuzes.

De deelnemers bestonden deze avond uit omwonenden, geïnteresseerden en raadsleden. Tijdens de avond zijn -net als tijdens de vorige sessie- de vragen van deelnemers door de avondvoorzitter meteen doorgespeeld naar de juiste persoon, zodat ze ter plekke beantwoord konden worden.

De architecten hebben de doorvertaling van de keuzes naar de plannen uitgebreid toegelicht. Er werd begonnen met de steenkeuze. Met foto’s werd getoond hoe de keuze voor de derde sortering (koper roodbont en camarque carrera) uitpakt. Hierna werd de kapkeuze getoond. Op basis van een gelijke stand tussen de lichte en donkere kap, heeft de architect de knoop doorgehakt en voor de donkere variant gekozen.

Lees hier verder.

Via deze link kunt u de presentatie bekijken die op de avond is gehouden.

kijk ook op de voorloopwebsite wonen als een boss van Mahler Vastgoed Ontwikkeling. Deze site wordt nog omgebouwd tot een volwaardige projectenwebsite.